man and woman sitting in front of RV trailer

Stichting briefadres

Een briefadres aanvragen is vaak een langdurig en moeizaam proces met veel valkuilen.
Stichting Briefadres maakt het u makkelijk en biedt hulp en ondersteuning bij het gehele aanvraag-proces.
Lees hier alles

Camperpunt

Camperpunt is de website om iedereen mee te laten genieten van onze hobby, zwerven met de kampeerauto of zo u wilt camper. De gevorderde camperaar, maar ook mensen die voor het eerst met de camper op stap gaan vinden op de websites van Camperpunt veel informatie. Wij werken sinds 2000 dagelijks aan onze websites om ze up-to-date te houden en van nieuwe informatie te voorzien.

Lees hier alles

Scheepsmakelaardij Friesland

Alle schepen, alle schepen, alle schepen; dit is de centrale meldpost van Scheepsmakelaardij Friesland met een bericht aan alle waterbewoners en watervrienden die op zoek zijn naar een waterwoning. Opgelet! Scheepsmakelaardij Friesland heeft een mooi aanbod van waterwoningen en varende woonschepen, klaar voor bewoning of verbouwing.

Scheepsmakelaardij Friesland is inmiddels een bekend adres voor kopers en verkopers van varende woonschepen. Wereldwijd goed te vinden, laagdrempelig, goed geprijsd en met een geheel eigen stijl. Bent u op zoek naar kwaliteit, iets bijzonders, iets unieks, iets anders, een varende woonvilla of een varend woonschip? Dan bent u van harte welkom in Leeuwarden aan de Emmakade 213 in Friesland en in Andijk aan de Nieuwe haven 5 in West Friesland.

Lees hier alles
 © 2023 Vereniging alternatief wonen
crossmenu